• Domeinnaam zonder hosting:

Hierbij kan je gebruik maken van de domeinnaam a.d.h.v. een doorverwijzende URL die je ons doorgeeft en wij voor jou instellen, bijvoorbeeld die van je facebookpagina of andere (moeilijke of lange) weblink. Wanneer iemand je domeinnaam dan opzoekt komt die persoon vervolgens automatisch terecht op de verwijzende pagina die we voor je hebben ingesteld.

We kunnen op jouw vraag ook de Nameservers wijzigen, zodat de domeinnaam gekoppeld wordt aan jouw hostingpakket dat je afneemt bij een andere leverancier. Natuurlijk kan je er achteraf ook nog altijd een hostingpakket via ons bijnemen.

• Domeinnaam met hosting:

Om het je makkelijk te maken en niet met teveel technische aspecten te belasten, configureren wij als je dat wil ook onmiddelijk de hosting mee op je domeinnaam.

De hosting omvat zowel:
- Webhosting: dit is de webruimte die je nodig hebt om je website op te plaatsen.
- E-mailaccounts: zodat je je eigen e-mailadressen kan aanmaken eindigend met @jedomeinnnaam.be zodat je 100% professioneel kan communiceren. E-mailhosting is zowel via webmails als via POP3 te gebruiken (bv. Outlook).

Waarom via Simplyweb?

Simplyweb maakt het jou mogelijk om gebruik te maken van een topdomein zonder dat je verplicht opgezadeld wordt met hoge overnamekosten. Vooral voor starters is dat interessant zodat ze onmiddelijk zonder grote investeringen kunnen beginnen.

Bovendien beschik je na geldige registratie over de nodige machtiging en rechten voor het gebruik van de domeinnaam en kan deze niet zomaar opnieuw weer worden opgeëist waardoor je in de problemen zou komen.
De registratie wordt in België voor je geregeld, het is dus een absoluut veilige en goedkope manier om een degelijke domeinnaam te kunnen gebruiken die overigens jaarlijks opzegbaar is zonder extra kosten.

Vragen?

Is er toch nog iets onduidelijk voor jou?
Aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen.